Stipendejä vuoden parhaille

Suomen Saappaanheittoliitto palkitsi stipendeillä ja kunniakirjoilla vuoden aikana ansioituneita henkilöitä. Kuvassa vuoden 2006 heiton tehnyt Tuija Salonen, vuoden yhteistyökumppanin Vesileppiksen edustaja Harri Pirttimäki, vuoden paras naisheittäjä Eeva Isokorpi, vuoden seniorinainen Asta Savukoski, vuoden paras miesheittäjä Pasi Kuusinen ja vuoden saappaanheittoteon tehnyt Jorma Nyyssönen.

Kuvasta puuttuvat vuoden nais- ja miesjuniori Mona Koskelo ja Vesa Malm, vuoden seniorimies Olavi Väänänen, vuoden miesten heiton tehnyt Jouni Viljanen ja vuoden mediateosta palkitut Olli ja Teija Rosenqvist. Olli ja Teija lahjoittivat stipendinsä jaettavaksi SM-hallissa kilpailun parhaalle nais- ja miesheittäjälle.

Vuoden yhteistyökumppani (alakuva) palkittiin nyt ensimmäistä kertaa. Uutta oli myös Ainon ja Väinämöisen maljan jakaminen Suomen parhaalle heittourheiluseuralla. Molemmat kiertopalkinnot otti vastaan vuoden 2006 parhaan heittourheiluseuran puolesta  Leppävirran Urheilijoiden puheenjohtaja Jorma Nyyssönen (yläkuva).