Suomen liitto palkitsi vuoden 2005 saappaanheittopersoonat

Suomen Saappaanheittoliitto palkitsi 12.11. 2005 Mikkelissä vuoden parhaat saappaanheittäjät ja lajin talkootyöntekijät. Eturivissä vasemmalla Eeva Isokorpi, joka palkittiin vuoden parhaana naisheittäjänä ja myös naisjuniorina. Keskellä Mervi Koskelo, joka palkittiin vuoden heitosta, naisten maailmanennätyksestä. Oikealla vuoden 2005 paras miesheittäjä Pasi Kuusinen. Keskirivissä vasemmalta vuoden seuratoimija Jorma Nyyssönen Leppävirran Urheilijoista, vuoden valmentaja Jari Isokorpi, vuoden 2005 paras seniorinainen Marita Malm ja vuoden seniorimies Olavi Väänänen. Takana vasemmalla vuoden saappaanheittoteon tehnyt, lajin tulospalvelun uudistanut Olli Rosenqvist ja vuoden paras miesjunioriheittäjä Vesa Malm. Vuoden 2005 mediateosta palkittiin saksalainen Eckhard "Ecki" Otto, joka on televisiotöillään tehnyt saappaanheittoa ja myös suomalaisurheilijoita Keski-Euroopassa tunnetuksi. Eckille palkinto luovutetaan tammikuussa Kansainvälisen saappaanheittoliiton kokouksen yhteydessä.
Ruotsin liiton puheenjohtaja Ari Kankainen toi naapuriliiton tervehdyksen Suomen Saappaanheittoliiton syyskokoukseen. Suomen ja Ruotsin liitot tekevät tiivistä yhteistyötä keskenään entistä korkeatasoisimpien kilpailujen järjestämiseksi ja mm. lajivalmennuksen kehittämiseksi. Saappaanheiton MM-kilpailut pidetään vuonna 2006 Ruotsin Västeråsissa.

Suomen Saappaanheittoliiton puheenjohtajaksi uudelleen valittu Esa Kokkonen rentoutuu hotellihuoneessa pitkän kokouspäivän päätteeksi. Takana on tuloksekas vuosi, ja äskettäin hyväksytty toimintasuunnitelma kertoo, että edessä ovat yhtä suuret ellei kovemmatkin haasteet. Alkamassa on "Naisten heittourheilun teemavuosi 2006".