Saappaanheittäjien talo

Heittäjien klubi

Pääovi
Uutiset
Heittäjien klubi
Kilpailukalenteri
Heittäjän ABC
Tulokset
Cupien pisteet
Ranking
Tilastoja
Ilmoittautuneet
Rekisteröidy
Kisastudio
Netti TV
Henkilöt
GallupitSaapasblogit

Suomen Saappaanheittäjät FacebookissaSuomen Saappaanheittäjät
IBTA FacebookissaIBTA

31.12.2016 lakkautettu Suomen Saappaanheittoliitto

Tunnus:

Salasana:


Suomeksi
In English
Italiano

Palaa

Saappaanheittäjien talo palvelee lajia monipuolisesti

Luokka: Keskustelu

Kirjoittaja: Jari
Pvm: 05.12.2016 09:50
Luettu 1333 kertaa

Vaikka Suomen Saappaanheittoliitto ja sen myötä Sporttisaitti katoavat, säilyvät kaikki saappaanheittäjien palvelut ja uusien haasteiden ilmaantuessa olemme kiinnostuneet niitä kehittämään lisää.

Saappaanheittäjillä on käytössä talkooperiaatteella suoraan kentältä toimiva tulospalvelu, joka urheilulajien joukossa hakee yhä vertaistaan. Huippunopeana se parhaalla mahdollisella tavalla palvelee laajemminkin lajia ja mediaa.

Suurin vahvuutemme on kansainvälisyys: missä päin maailmaa saapasta heitetäänkin, siellä talollamme on tietoliikenneyhteyksien ansiosta mahdollisuus olla paikalla.

Keskustelu on viime vuosina laajentunut facebook-ryhmiin, joista tärkein on Suomen Saappaanheittäjien facebookryhmä. Siitä huolimatta keskustelujen ydin kulkee edelleen Heittäjien klubin kautta. Siihen piirtyy myös lajimme historia, jota klubista on mahdollista seurata yhtäjaksoisesti vuodesta 2003 saakka.

Vaikka facebook-tarinat aikanaan katoavat historian unohdukseen, klubin tarinat säilyvät arkistossamme, joten lajin historia ei katoa.Lisää uusi
Palaa
Vanha talo
Published by Saapasmedia Copyright by Kauniskaari Oy