Iskulausekilpailu

Kansainvälinen saappaanheittoliitto IBTA ry julistaa Heittäjien klubilaisille saappaanheittoaiheisen iskulausekilpailun. Kilpailuaikaa on toukokuun loppuun saakka, mutta sitä voidaan pidentää. Voit liittää iskulauseeseen myös ehdotuksen sen käyttöyhteydestä. Parhaita iskulauseita käytämme lajimme markkinoinnissa, esim. paitojen teksteissä, julisteissa, tiedotteissamme, julkaisujemme mainoksissa...

Hyvä iskulause voi olla ytimekäs, rohkea, absurdi... Iskulauseen arvon ratkaisee sen käytettävyys ja se testautuu vasta käytössä. Jokaisen käyttöön ottamansa iskulauseen IBTA palkitsee luovuttamalla sen tekijälle kuohuviinipullon tai vaihtoehtoisesti pullon hyvälaatuista kivennäisvettä. Käyttökelpoisimman iskulauseen keksijän IBTA palkitsee saapasmatkalla Viljandin Word cup kisaan.

Iskulauseet voivat olla suomen, englannin, ruotsin, viron, venäjän, saksan, ranskan tai esperanton kielisiä. Iskulauseet voi kirjoittaa Heittäjien klubiin tai sähköpostiini jari.isokorpi@kauniskaari.fi . Jos käyttökelpoisia iskulauseita ei kilpailu synnytä, palkintoja ei luonnollisesti jaeta. Kilpailuun voi jättää iskulauseita myös nimimerkillä, mutta tekijän nimi on syytä toimittaa tietooni mahdollista palkitsemista varten.

Muistutettakoon, että iskulauseet ovat henkisiä tuotteita, joiden tekijänoikeus kuuluu tekijälle 70 vuotta tämän kuoleman jälkeen. Palkitsemalla liitto haluaa kuitenkin lunastaa iskulauseen käyttöoikeuden.