Kuka, mitä, häh

Synnyin 60-luvulla, maaseudulla. Kävin kouluja keskisessä Suomessa. Juuri nyt asun länsirannikolla. Saappaanheittäjänä edustan kuitenkin Viitasaaren Viestiä. Minulla on kolme lasta, kaksi kissaa ja yksi mies. Tuo ei välttämättä ole tärkeysjärjestys, ainakaan aina.

 

Harrastan saappaanheiton lisäksi mm. musiikinkuuntelua, runojen lueskelua (vähän mutta valikoiden), oleilua perheen kanssa, matkustelua aina kun mahdollista, olla öllöttämistä, maailmanparantamista. Huumorist mie tykkään. Toisinaan kirjoittelenkin ihan mielelläni, mutta tätä blogia en varmaan olisi aloittanut, ellei Jari olisi niin ovelasti pyytänyt.

 

Lasten myötä pysyy itsekin mieleltään nuorena. Kuuntelen tätä blogia perustaessani kesällä 2009 melko sujuvasti mm. Kings of Leonia, PMMP:tä, Raappanaa. Keväällä 2011 listalle ovat liittyneet White Lies, Lykke Li ja lukemattomat muut. Toukokuussa 2013 abityttö jytisyttää Lana Del Reyta, Beirutia, Wiz Khalifaa. Viimeksi mainittu ei puhuttele, mutta muista olen alkanut oikeastaan jo pitää :-D Itse olen tietysti juuttunut 60-luvulle J-alkuisten legendojen pauloihin, mutta toisaalta kärsin kuunnella vieläkin mm. Ramonesia pienissä erissä. Etno on yksi lempilapsista, mutta klassista musiikkia kuuntelen harvoin, spesiaalimielentiloissa.