Joensuun hallikisat

Hienoa matkata viikonloppuna Joensuun SM-hallikisoihin viiden vuoden takaiset muistot mielessä. Joensuun Areenalla Saapasnaisen varsinainen kilpailu-ura alkoi – heti kun pääsi ensimmäiseen ”oikeaan” veteraanisarjaan. Kisat järjestettiin helmikuun toisena päivänä 2008. Tulos 23,99 ei ollut kovin kummoinen – jäi selvästi vaatimattomammaksi kuin harjoitustulokset – mutta pronssia sillä saatiin. Ja ai että se tuntui makoisalta!

Tällä kertaa tahti saattaa olla toinen – Saapasnainenhan on ilmoittautunut yltiöpäisesti jopa naisten yleiseen sarjaan. Hullu mikä hullu – kokonaiset kaksi kilpailua takana tänä vuonna. Mutta kun niin harvoin pääsee halliin kisaamaan, silloin kannattaa kokeilla kaikki mahdollisuudet.

Kisafiilistä nostattaakseen Saapasnainen selaili videoarkistojaan, ja latasi YouTubeen muidenkin iloksi yhden aiemmin julkaisemattoman otoksen viiden vuoden takaisista hallikisoista Joensuun Areenasta. Tässäpä siis miesten yleisen sarjan kaksinkamppailua vuodelta 2008: Pasi Kuusisen viimeinen heitto ja vastausyritys Jari Nuutiselle, joka oli heittänyt kisan kärkeen tuloksella 56,35. Kuusinen kärkkyi kakkosena tuloksella 55,58. Huomatkaa, kuinka Nuutinen iloitsee vaatimattomaan tapaansa, kun saapas on vielä ilmassa :-D

 

Ja siihen vastauksena vielä Jari Nuutisen viimeinen heitto. Tulkoon nyt tässä samalla julkistetuksi totuus tästä videosta: heitto ei siis ole Jarin pisin, voittoheitto, vaan koko kilpailun viimeinen heitto, jonka pituus oli oikeasti 56,21. Jarin pisin, toisen kierroksen heitto kantoi 56,35. Se on muuten edelleen maailman kolmanneksi paras hallitulos.

 

 

Ja maailman toiseksi paras hallitulos, se on Pasi Kuusisella (56,83). Jännittävää katsoa, miten tällä kertaa Joensuussa käy – ketä nyt naurattaa ;-)

3 Comments

 1. Pasi Kuusinen
  Posted 07.11.2013 at 21:45 | Permalink

  Heips. hauskan pätkän oot löytänyt. Katkeria muistoja herättää. Huomaatko, kun olen heti onnittelemassa mestaria.

 2. Saapasnainen
  Posted 07.11.2013 at 21:50 | Permalink

  Juu, rehti kilpailija :-)

 3. eijai
  Posted 10.11.2013 at 21:26 | Permalink

  Meitä naisia, on vastaus. Tuloslista on KOMEA. Todella suuret onnittelut kaikille itsensä ylittäneille ja mestareille….. 40 metrin ylittäjät, huh huh…. saikohan kukaan tätä trilleriä videolle? Itselläni on todella haulikolla ammuttu olo juuri nyt, silti jaksan vielä sanoa: vuoden talkootyöntekijä nro 2 kiittää. Ja pahoittelu jos en ehtinyt jutella enempää kenenkään kanssa, kun seuraava “kohde” kutsui. Ostin sisäheittokengiksi syysalesta juoksukengät, nyt tiedän, miltä tuntuu kun on HYVÄT juoksukengät. Ja zzzzzz……