Luomukäden paluu

Hevosmiesten TietoToimiston haarakonttori “Naimattomiksi Jääneet (ainakin toistaiseksi)” on ryhtynyt hyvissä ajoin spekuloimaan, mitä on odotettavissa huomenna, ”kun suloisenpehmeän luomukätinen tutkimusmatkailija palaa karuun Pohjolaan”. Onko tiedossa taas perjantai-illan huumaa, kun ”Saapasnainen linkoaa joskus myöhään, illankähmyssä eetteriin jotain lihallista, kouriintuntuvaa ja aistivoimaista”?

 

Hmmm. Saapasnainen arvelee, että materiaalia olisi juuri tuollaiseen yllin kyllin, mutta samalla epäilee, ettei ehdi/kärsi tietokoneen äärellä istua huomenissa. Suunnilleen kellonkiertämän kuluttua iloinen tutkijaveikkonen tekee syöksylaskuaan Kronoby flygstationille, ja Saapasnainen jännittää asemahallissa odottaen, mitä kivaa tuokaan tullessansa hän oman jäntevän itsensä lisäksi. Rahtaako tutkijatoveri tyrät ryskyen omintakeisesti haiskahtavan pakaasillisen Skellerupeja? Vai steppaileeko hegulimaisesti pussejaan kaivellen kevyemmällä lastilla? Ja mitä sitten… Uuuhhhh, tihenevässä yössä Saapasnainen jää mietteisiinsä saunanraikkaana, lihakset fysioterapeutin laatiman kunto-ohjelman kuumottamina, huomista odottaen.

 

Klubilla näytti joku ikävöivän kipeästi jotakin, öiseen aikaan. Tottahan toki Saapasnainenkin ikävöi. Mutta ei oikeastaan kipeästi. Pikemminkin nousujohteisesti, iloa kohden kuplivasti. Ja kuten sanottu – odottaen. Sisäinen rouva Tyrni taitaa olla nousemassa valloilleen…

 

Mutta öistä ikävää voi kyllä ihanasti kipuilla Ritvan ja Juicen kanssa. Tummalla elämän kuormalla ladatulla esityksellä. Öistä lentoa saapuvaksi odotellessa … (pahoittelen YouTuben typerää kuvitusta – sulje silmät ja kuuntele!)

Ja jos et saanut vielä tarpeeksesi, tämän jälkeen voit suloisesti jatkaa vielä Astor Piazzollan Libertangon parissa (jotain tuttua tässä, eikö vaan). Alkaisiko kaiho-kiintiö silloin jo täyttyä…

 

 

One Comment

  1. Posted 28.03.2010 at 08:11 | Permalink

    Jotenkin pidän tästä tyylistä!