Uuden-Seelannin löytöjä

Tänä aamuna Ibis-hotellin loistavan aamupalan jälkeen suuntasimme rautatieasemalle aloittaaksemme matkan junalla kohti Taihapea. Asemalle saavuttuani huomasin ryhmäämme liittyneen mukavan tuntemattoman miehen. Hän innostui kovasti kuullessaan, että olen maailmanmestari saappaanheitossa, ja tahtoi ottaa minusta kuvia muun ryhmän edessä saappaan kanssa. Hieman harmitti, etten ollut meikannut aamulla. Tuntematon mies antoi käyntikorttinsa, jossa luki: Nigel Parry, Marketing Communications Manager, KiwiRail. Hän siis oli lähestulkoon kollegani, joka teki todennäköisesti mainosta KiwiRailille.

Junan ulkopuolella junaisäntä tuli tervehtimään meitä ja kysyi onko jotain erityistä mitä tahtoisimme junamatkallamme tehdä. Junan sisällä konduktööri kyseli lippujentarkastuksen yhteydessä kaikenlaista, kuten onko kaikki hyvin ja onko sopivan lämmintä. Hetkenpäästä lähdimme ostamaan kahvia. Senkin junaisäntä tarjosi ilmaiseksi. Hämmennyin. Joko olemme suuria tähtiä, tai henkilökunta on harvinaisen ystävällistä.

Suuri haaveeni tänne lähtiessäni oli päästä halaamaan Kiwiä. Tulomatkalla kuitenkin haaveeni murskattiin kertomalla, että kyseinen lintu on kuollut sukupuuttoon. Ensimmäisellä pysäkillämme Paraparaumun asemalla olin vielä autuaan tietämätön lähellä häämöttävästä tiedemaailman mullistavasta löydöstä.

Matka jatkui ja katselimme kauniita maisemia, kun yhtäkkiä saksalaisten matkakumppaneidemme silmiin osui Kiwi-lintu! Itse en sitä nähnyt, mutta haaveilen pääseväni vielä halaamaan sitä, tai sen lajikumppania. Tiesin matkalle lähtiessämme, että tutkimusretkemme tulisi mullistamaan heittomaailmaa, mutta en osannutkaan aavistaa, että tekisimme myös vuosituhannen tiedelöydön.

Vaikea kuvitellakaan niitä ihmeellisiä seikkailuita mitä meillä on vielä edessämme. Pidämme teitä ajan tasalla parhaamme mukaan.

Junassa matkalla Taihapeen.

Yksi Trackback

  1. Kirjoittanut Overlander - Lilly Woodpecker 22:15:36 luokkaan 27.04.2010

    [...] Saapaskissa writes about Marketing Communications Manager of KiwiRail who took a lot of photos of our group at Wellington railway station and she tells about the very friendly employees on the Overlander train. She writes also about the Kiwi bird which was claimed to be died extinction according Saapassissi. This claim have been shown to be wrong during our Taihape visiting. On the video Saapaskissa tells about windy weather and she hope she will find gloves good enough for throwing in Taihape because she forgot her throwing gloves in Finland. See more: Uuden-Seelannin löytöjä. [...]

Jätä kommentti

Your email is never shared. Pakolliset kentät on merkitty asteriskilla (*)

*
*